Malo o nama

Baš ono što je Beogradu nedostajalo – Pauza restoran sa autentičnim duhom grada, vrhunskom kuhinjom i sofisticiranim enterijerom
pauza-restoran-sef-kuhinje-marko-simic

Naša priča

Sve ono što je nama nedostajalo u ponudi Beograda, pretočili smo u ideju i stvorili moderan koncept restorana sa autentičnim duhom grada.

Pauza restoran je namenjen poslovnom svetu i svima koji žele da uživaju u ukusnoj hrani, sofisticiranom enterijeru i osete pravi ritam grada.

Nalazimo se u srcu poslovnog dela Novog Beograda, u zgradi Air Serbia, u naselju Belville, a moderan i komforan prostor osmislili smo i uredili tako da možemo odgovoriti na sve vaše potrebe, bilo da su u pitanju korporativne proslave i događaji, ili privatne po vašoj želji i zamisli.

Organizujemo matiné-e, stand up predstave i muzički program vikendima, jer mislimo na vas i kada završite sa poslovnim obavezama. 

Dobrodošli!

Naši specijaliteti

Jedinstveni i dizajnirani po recepturi Marka Simića, za potrebe našeg restorana.

Ono što nas izdvaja je ponuda hrane i pića koja je specijalno pravljena za gurmane i sve osobe koje žele da probaju tradicionalne recepte italijanske, američke i domaće kuhinje pripremljene na inovativan način.

Mi verujemo u kvalitetnu hranu sa pristojnom cenom.

pauza-restoran-glavna-jela-bezobrazna-piletina-jelovnik
pauza-restoran-hrana-i-pice-jelovnik
pauza-restoran-ciz-kejk
pauza specijaliteti

Preporuka našeg šefa kuhinje:

Naš tim

Neizostavni deo našeg restorana je naš Pauza tim, na koji smo ponosni.

Počevši od šefa kuhinje – Marka Simića i tima vrhunskih kulinarskih majstora, preko naših barmena i konobara koji plene svojim šarmom i koji su definitivno jedan od razloga zbog kog ljudi dolaze kod nas.

pauza-restoran-sef-kuhinje-marko-simic-tim
pauza-restoran-nas-tim1
pauza-restoran-pauza-tim

Marko Simić

ŠEF KUHINJE

Sa ponosom Vam predstavljamo našeg šefa kuhinje i vrhunskog profesionalca – Marka Simića.

Godine radnog iskustva u renomiranim beogradskim restoranima i zanat koji je “pekao” od velikana kulinarstva, učinile su ga osobom velikog znanja u svom poslu.

Pobrinuo se da svako jelo čuva “malu tajnu velikog majstora” zbog koje smo sigurni da ćete nam se vratiti opet. Garantujemo da specijalitete našeg restorana nećete moći da probate nigde drugde jer su recepti delo Marka Simića dizajnirani za potrebe i koncept našeg restorana.

pauza-restoran-sef-kuhinje-nas-tim-specijaliteti